Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben kérdése van, kérjük fussa át, gyakran feltett kérdéseinket, hogy egyszerűen és gyorsan megkapja a választ! Ha nem találja a megfelelő választ kérdésre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Wall Clock

A bekéréstől számítva mennyi időn belül kapom meg az árajánlatot?

Nagyon fontosnak tartjuk a gyors ügyfélkapcsolatot, ezért mindig igyekszünk tartani a 24-órás határidőt. Esetleges csúszások akkor állhatnak fent, ha a megkapott árajánlat bekérőben pontosításra van szükség.

Wacom Closeup

Tudnak 3D látványtervet is készíteni?

Igen, egy 3D látványtervet is tartalmaz szolgáltatásunk, amely segít a megrendelőnek elképzelni a bútort még a megépítés előtt. Ezzel kiküszöböljük az esetleges csalódást. 

Flexible Payment Planning

Hogyan tudhatom meg előre, hogy egy egyedi bútor az én pénztárcámhoz van-e szabva?

Honlapunkra feltöltöttünk minta árajánlatokat, amelyből egy nagyságdrendi szinten meg lehet állapítani. Azonban mivel egyedi bútorkészítésről van szó, nagyon sok befolyásoló tényező van és ritkán van 2 ugyan olyan ár.

Machine Sketch

Mi a folyamata egy egyedi bútor készítésének?

Legjobban ezt egy folyamatábrával tudjuk bemutatni, ezért is készítettünk egyet, amelyet ide kattintva el is érhet weboldalunkon.  

Social network concept

Hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

A  +36 70 431 4226 -os telefonszámon vagy e-mailben az  info@asztalosmania.hu- címen. Ezen felül Facebookon és instagramon is megtalálhatóak vagyunk. 

© 2019 Asztalos Mánia    I   Webdesign by Mezriczky Marcell

TEL: +36 70 431 4226  |  info@asztalosmania.hu

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Zsámboki Ádám E.V. 

Adószám: 68827908-2-33

2096 Üröm Damjanich út 4.

 

Asztalos Mánia Kft.

Adószám: 26543509-2-13 

2096 Üröm Damjanich út 4.